Verkoopsvoorwaarden

Zomerkampen

Volledige terugbetaling bij annulatie door de deelnemer kan enkel gebeuren bij ziekte of ongeval. Een medisch attest dient in ons bezit te zijn voor aanvang van het kamp. Annulaties om welke andere reden ook kunnen tot vier weken voor aanvang van het kamp. In dit geval wordt € 15 aan administratieve kosten aangerekend. Het onderbreken van een activiteit, om welke reden ook, geeft geen recht op gehele of gedeeltelijke terugbetaling.

Indien het kamp wegens organisatorische redenen niet kan doorgaan, wordt het deelnemingsgeld volledig terugbetaald. Het annuleren van een lunchpakket kan ten laatste een week voor aanvang van het kamp.

Tussenseizoen

Alle betalingen dienen te gebeuren via overschrijving. Bij annulatie willen we met aandrang vragen ons tijdig telefonisch of per mail te verwittigen. Wordt uw kind ziek tijdens het kamp kan u ons telefonisch verwittigen op het nummer 03-488 47 74

Privacyvoorwaarden

Wij maken geregeld foto's tijdens onze sportkampen. Wees je er dus van bewust dat je kind met een foto op onze website kan verschijnen.

Nieuws

Nieuwigheden 2018

Ook in 2018 zijn er heel wat nieuwigheden in ons sportkampenaanbod. Meer sportlocaties in de krokusvakantie, een nieuwe samenwerking met basketbalclub GUCO uit Lier, een creatieve samenwerking met DOROTHY WUYTS in de zomervakantie en een STEMkamp in Lier.

Neem zeker een kijkje in ons aanbod van 2018 via de kampenpagina of de folder op de homepage.

Inschrijvingen zomervakantie

De inschrijvingen voor de krokus- en paasvakantie zijn sinds 08.01.2018 geopend en lopen razendsnel binnen! Er zijn blijkbaar veel sportieve kinderen in 2018!

De inschrijvingen voor de zomervakantie starten op ZATERDAG 20.01.2018 om 8.00u. Bekijk vooraf zeker het aanbod al een keer op de kampenpagina of in de folder op de homepage.

Volg ons op en !

en blijf op de hoogte van alle kampen en evenementen